Vragen over onze dienstverlening? Dan kun je ook terecht bij onze veel gestelde vragen (FAQ). We hebben de meest voorkomenproblemen met uw telefoon of tablet op een rijtje gezet. Bekijk eenvoudig met welk probleem uw apparaat te kampen heeft en wat wij eraan kunnen doen om het op te lossen. Ons team van specialisten zal u dan graag hiermee verder helpen om een sluitende oplossing te bieden.


Accu - Batterij probleem of te vervangen

Laadt uw iPhone, smartphone of tablet niet of nauwelijks meer op? Valt het toestel vaak uit? Geeft het telkens andere percentages weer? Waarschijnlijk is dan de accu van de iPhone, smartphone of tablet aan vervanging toe. Ons team van specialisten vervangt graag snel uw oude accu door een nieuw, origineel exemplaar!


Antenne stuk of te vervangen

Heeft uw iPhone, smartphone of tablet problemen met het zoeken naar de antenne? Heeft u geen ontvangst? Bij deze reparatie wordt de kapotte iPhone-, smartphone- of tablet Wifi goedkoop vervangen door een nieuw, origineel exemplaar dit door ons team van specialisten.


Backcover – Achterkant beschadigd of te vervangen

Is de achterkant van uw iPhone, smartphone of tablet beschadigd? Onze specialisten doen het voor u! Wij vervangen de kapotte achterkant door een nieuw, origineel exemplaar: uw iPhone, smartphone of tablet ziet er weer uit als nieuw, u kunt eventueel ook overstappen naar een andere kleur achterkant en uw telefoon wat meer personaliseren. Dit kan ook zonder beschadiging indien gewenst.


Backlight / Achtergrond verlichting stuk of te  vervangen

Is uw achtergrond verlichting donker? Uw scherm is nog heel, maar toch doet deze het niet? Heeft u in het verleden het LCD scherm vervangen maar het heeft geen resultaat opgeleverd? Dan kan het hoogst waarschijnlijk aan de back light chip liggen. Bij deze reparatie wordt de kapotte mobiele telefoon back light chip vervangen door een nieuw, origineel exemplaar door ons team van specialisten.


Back camera – Camera achteraan stuk of te vervangen

Werkt de camera achteraan de iPhone, smartphone of tablet niet meer? Gaat de camera lens niet open? Heeft u problemen met de flits? Bij deze reparatie wordt de kapotte iPhone, smartphone of tablet camera-unit inclusief de flits vervangen door een nieuw, origineel exemplaar en dit door ons team van specialisten.


Front camera – Camera vooraan stuk of te vervangen

Werkt de camera vooraan van uw iPhone, smartphone of tablet niet meer? Heeft u ook problemen met de lichtsensor? Door het vervangen van de frontcamera kan het probleem van de lichtsensor verholpen worden. De lichtsensor is een onderdeel van de camera vooraan. Ons team van specialisten zal dit graag voor u doen.


Charger connector – Oplaad connector stuk of te vervangen

Laadt uw iPhone, smartphone of tablet niet of nauwelijks meer op? Heeft u problemen met de laadingang, de microfoon en de luidspreker? Door het vervangen van de oplaadconnector -unit kan dit probleem worden verholpen. De microfoon en de luidspreker van het toestel zijn onderdelen van de oplaadconnector -unit. Mogelijke problemen met uw gsm microfoon of mobiele telefoon luidspreker worden middels door deze reparatie dus ook opgelost. Ons team van specialisten zal dit graag uitvoeren voor u.


Andere problemen of vragen


Mocht u uw probleem of vraag niet terugvinden in de veel gestelde vragen (FAQ), neem dan gerust contact op met ons of kom langs. Ons team van specialisten zal u graag helpen uw vraag of probleem op te lossen.